Övrigt

Så ska sajterna bli bättre enligt dig

2016-10-19 10:45 #0 av: tlover

Hur tycker du som vanlig medlem på sajterna här ifokus att sajterna kan bli bättre?

Fler tävlingar? Mindre tävlingar? Mer generell och OT trådar? Mer specialicerade trådar? Fler kluringar? Mindre kluringar, Fler topplistor? Mindre topplistor? Bättre bilder? Fler bilder? Fler artiklar etc

Ge konstruktiv generell kritik, dvs klaga inte på en viss sajt här i tråden (har du önskemål om en specifik sajt kontakta värd eller medarbetare på just den sajten). Se tråden snarare som ett sätt för värdar och medarbetare från olika sajter att kolla in och inspireras av.

Anmäl
2016-10-19 11:35 #1 av: Aleya

Jag tycker att det skulle finnas mer "hemliga" sajter i vissa ämnen där bara vissa har tillgång till sidan.
Nu blir det ju svårt på vissa sajter att ha tävlingar om det handlar om sjukdomar. Men jag tror att det skulle vara ett plus för vissa sajter att ha det och att det skulle generera i mer medlemmar.

Jag är faktiskt själv lite leds på OT på sajter, ibland kan det skapa mer förvirring än hjälp. Och på vissa används inte ot alls.

Och artiklar är och förblir bra att ha och uppdatera information i dom är ett plus.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-10-20 15:21 #2 av: RoxannaS

#1 Vilka ämnen saknar du hemliga delar i? Kan vara värt att göra en tråd om det tänkte jag. :)

Anmäl
2016-10-20 15:34 #3 av: Aleya

#2 ja du, jag tänker på vissa ämnen, och nu tar jag exempel men att det kanske skulle finnas en hemlig sida för astmatiker där man kan exempelvis prata om jobbiga saker eller situationer som kan finnas. Hemliga sidor om det är några speciella samlare som man vill samla i en enda grupp där inte alla kan se.

Nu tänker jag inte bara hemliga kategorier men att det kanske skulle vara nyttigt att ha en hel sida vid sidan om en sida som bara vissa får tillgång till.

Det är nått jag tänkt på länge. Men kul att du frågade.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-10-20 15:41 #4 av: RoxannaS

#2 Hmm. Jag vet inte riktigt hur man ska kunna ha en dold sajt egentligen. De är väl på fria iFokus sajterna hålls dolda på ett annat vis.
Men tanken är bra. Men jag vet inte hur man skulle kunna lägga upp en hel sajt dold?

Anmäl
2016-10-20 15:48 #5 av: Aleya

#4 vet att det finns. Men vet inte hur dom gjort för att dom ska vara hemliga. Men det hade varit bra känner jag. Tänker att dom kanske inte är lanserade så därför är dom osynliga.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-10-20 17:34 #6 av: tlover

Det går att helt enkelt göra alla kategorier så att dom endast får ses av behöriga tex. Det finns många sajter med dolda delar, det är inte alltid dom görs så mycket reklam för däremot

Anmäl
2016-10-20 17:56 #7 av: Aleya

#6 jo det vet jag. Men jag vet även att det finns helt dolda grupper som bara vissa får se. Och det hade varit en bra grej om dessa var lättare att göra. Det är det jag syftar på. ☺

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.