2017-04-04 15:49 #0 av: tlover

Te ifokus är sajten för alla teälskare men även för dom som bara dricker te då och då eller de som absolut inte dricker te men som helt enkelt är nyfikna.

I begynnelsen

Te ifokus historia börjar 2012-03-16 då den dåvarande värden Luju öppnade dörrarna till te ifokus. Exakt hur det var där i begynnelsen vet jag inte för jag visste inte ens om att te ifokus fanns. Det var inte förrän ett år senare som jag hittade te ifokus och började spamma det. 

Ganska snabbt anades det lite intresse för te från min sida och jag blev först medarbetare och sedan blev jag erbjuden att leda denna underbara sajt.

Jag har efter det tagit  jag tog över sajten låtit just hur jag dricker te färga av sig en del men jag tror ändå att de flesta medlemmar inte tycker att jag gjort allt för galna saker.

Te ifokus i siffror (siffror från 2017-04-04)

Vad kan man läsa där?

På te ifokus går det att läsa det mesta om te och även örtteer (du kan bland annat läsa vad som är skillnaden mellan te och örtte). Exempelvis fakta om olika traditioner välden över, teets historia, om olika tetillbehör och fakta om te.

Du kan också läsa mer vardagliga trådar om vilket te eller örtte man dricker just nu, olika fototrådar, vad man tycker är mysigt med te eller ens favorittekopp.

Såklart finns det även endel kluringar, topplistor, tävlingar, lekar och annat skoj på sidan.

Välkommen in till te ifokus