2016-10-09 16:44 #0 av: tlover

Vad är en medarbetare? Vad innebär med att vara medarbetare? Vem kan vara medarbetare? Här kan du få några svar på frågan

Vad är en medarbetare

Medarbetare är namnet för admin på en sajt här på ifokus. En medarbetare väljs ut av värden på en sajt. Detta kan till exempel ske genom att värden känner medarbetaren, att en medlem visar intresse och kontaktar värden eller att värden annonserar efter medarbetare.

En medarbetares uppgift

Som medarbetare hjälper du vanligtvis med moderering på sajten, hjälper till att hålla uppe aktiviteten genom att skriva trådar och artiklar, hjälper till med eventuella tävlingar och liknande. 

Exakt vad du som medarbetare gör avgör däremot du och värden ihop. Vissa medarbetare hjälper håller bara utkik efter troll och regelbrott medan andra arbetar lika hårt, eller hårdare än värden med att moderera, hålla sajten aktiv osv.

Vanligtvis får du reda på vad som förväntas av dig som medarbetare då du blir medarbetare.

Vem kan bli medarbetare och hur blir jag det?

Vem som kan bli medarbetare är upp till sajtens värd, vissa kan ha krav på en viss ålder, en viss läsförståelse, en viss kunskap inom ämnet medan andra värdar inte har några större krav än visat intresse. 

Vanligtvis då en sajt söker medarbetare så annonserar dom på sajten i fråga, det är inte alltid dessa inlägg syns så länge däremot så är du intresserad av att bli medarbetare på någon speciell sajt så fråga värden i fråga om det finns ett behov av nya medarbetare och om du skulle kunna vara en kandidat.